Mulliman
Pensaments, idees, opinions i paranoies varies d'un punk recauxutat

jueves, 29 de noviembre de 2012

I perquè no?



I perquè no?


I perquè no? Recordo haver-me fet aquesta pregunta centenars de milers de vegades de petit... i de no tant petit... crec que és bo que davant d’una prohibició ens preguntem el perquè no? I si no trobem la resposta preguntar-ho a algú que la sàpiga. Però no pas una resposta convencional i universal que valgui per seguir el “mandat” de no fer, o de fer el que “es diu i que tothom sap que és correcte”. Al buscar respostes a coses que a vegades creiem “inútils” ens adonem de la immensa manipulació a la que estem sotmesos...

Un exemple: fins no fa gaire temps ens deien que s’havia de beure llet i vinga... tots a beure llet. Era impensable pensar en un esmorzar de petit sense llet... recordo que sobre els 13-14 anys no se’m posava gaire bé la llet (intolerància a la lactosa potser...? ) i a més, com que vivia al cantó d’una granja de vaques, no bevia llet del super no... la bevia sortint de la vaca! Pensareu, quina sort... doncs no... l’ésser humà és un mamífer i TOTS els mamífers quan creixen es deslleten i tenen intolerància a la lactosa, és una cosa normal i natural.

Originàriament els humans també tenien intolerància a la lactosa sobre els 4 anys, però degut a una mutació alguns poden seguir ingerint aquest aliment al llarg de tota la seva vida (aproximadament el 25% de la població mundial). Però la resta NO. I aquests ens OBLIGUEM a contra-natura a beure llet... i absolutament tothom, pares, avis, professors, metges, tot Deu et deia que s’havia de beure llet...

Busqueu la resposta del perquè no s’ha de veure llet... encara que no tinguis intolerància a la lactosa, ja veureu ja...

I ara penso, si els que ens “governen” poden aconseguir que a CONTRA-NATURA ingerim un aliment pel qual el 75% de la població mundial estem dissenyats a deixar de beure’l des de ben petits... que poden fer amb les altres coses de la vida? Dona que pensar... si ens posem seriosos: tabaquisme, alcoholisme, menjar aliments amb omega 3 quan l’omega 3 és exclusiu del peix... que collons fan??? Llet amb peix???? WTF??? Hipotecar-nos perquè sense tindre alguna propietat no som ningú i avocar-nos a una bombolla immobiliària que ha provocat una crisi de tres parells de collons? Callar com burros i fer la guerra per separat davant les injustícies que a diari veiem per tot arreu mentre pensem que això no ens passarà a nosaltres, conflictes al pròxim orient? Tornar-nos fans d’un equip de futbol o d’un pilot de cotxes o d’un jugador de petanca, com a referent del que volem ser? No seria millor voler ser Metge o Professor...?

Però hi ha una part bona amb tot això, i és que si som capaços de veure que realment ens bombardegen amb manipulació per totes bandes, televisió, radio, premsa, gent... també podem ser capaços de “auto-manipular-nos” i pensar en el que volem pensar, en com volem pensar. De nosaltres depèn triar a qui escoltar, d’on i de qui aprendre. I crec que el que pensem avui és el que formarà el nostre futur. Si governo els meus pensaments ells crearan la realitat del meu futur.

Una fórmula curiosa:

C = R = E = A = R

On:

La primera C és: Creences
La primera R és: Raonaments
La E és: Emocions
La A és: Accions
La R és: Resultats

Les Creences originen Raonaments que creen Emocions que ens fan prendre Accions que ens donen un Resultat.

Un exemple:

Si Creus que necessites fumar, Raonaràs el motiu pel qual encendre un cigarret que et donara l’Emoció de sentir que t’ajuda o de que és un premi i seguiràs fent l’Acció d’encendre un cigarret que et donarà com a Resultat que et converteixis en un fumador... ( que és el que vol la indústria del tabac...)

Si extrapolem la fórmula a:

Si Creus que pots volar sense cap artil.lugi, Raonaràs la manera de provar-ho i l’Emoció que sentiràs et portarà a fer l’Acció de tirar-te des d’un edifici que et donarà el Resultat de que t’estampis contra el terra i coneguis si realment hi ha o no hi ha vida després de la mort...

O

Si Creus, dintre d’uns límits (si no tens clar quin és el límit en alguna cosa, només has de mirar fins on ha arribat algú altre, si algú altre a arribat fins a X tu també pots arribar-hi), Raonaràs la manera de fer-ho, que et donarà l’Emoció de sentir-te complert amb tu mateix per anar en la direcció que vols que vagi la teva vida i faràs les Accions pertinents per aconseguir el que vols i obtindràs el millor Resultat possible: Ser el que sempre has volgut ser.

Així que, pren consciència de les teves creences, perquè el teu cervell pot ser el pitjor dels teus Amos o el millor dels teus Servents... tu tries el que vols creure.

No hay comentarios:

Publicar un comentario