Mulliman
Pensaments, idees, opinions i paranoies varies d'un punk recauxutat

martes, 5 de febrero de 2013

I què penses fer?



I què penses fer?



Massa sovint deixem en mans dels altres, els nostres somnis, els nostres plans, els nostres objectius, en definitiva, les nostres vides... I què penses fer?

Massa sovint canviem els nostres somnis per la realitat d’altres persones que, incapaces de fer realitat els seus somnis, ens manipulen perquè deixem de lluitar pels nostres i per així sentir-se millor per no haver pogut aconseguir els seus... I què penses fer?

Massa sovint canviem els nostres plans per tirar endavant els plans dels altres que, segons diuen, tenen més experiència, i que et diuen el que has i com ho has de fer per arribar al mateix punt en el qual ells no van arribar o que tot i arribar-hi no hi volen ser... I què penses fer?

Massa sovint canviem els nostres objectius i lluitem per aconseguir els d’algú altre perquè creiem que això ens farà feliços i quan ho aconseguim, o no, veiem que no som ni feliços nosaltres ni ells... I què penses fer?

Massa sovint deixem d’escoltar la nostra veu interior... si, aquella que et xiuxiueja a l’orella el que realment és important per TU i que, encara que no tingui importància pels altres, és l’única cosa que potser farà que siguis feliç... I què penses fer?

Només quan segueixes el camí que et xiuxiueja la teva veu interior que SAP perfectament quins són els teus somnis, com desenvolupar el pla, com aconseguir l’objectiu que té clar que VOLS i POTS aconseguir en la teva vida, només llavors potser seràs feliç.

I si no aconsegueixes arribar-hi no tindrà la més mínima importància ja que, com et xixiueja la teva veueta, la verdadera felicitat no recau en arribar al destí sinó que recau en el camí que decideixes agafar per arribar-hi. I què penses fer... Carles?


Agafaré tota l’energia de la meva ànima i juntament amb totes les idees del meu cap definiré el pla per aconseguir els objectius que m’he proposat assolir per FER REALITAT els somnis més preuats del meu cor i correré, amb l’il.lusió d’un nen, pel camí de la meva felicitat!!!

Diguem, si vols, agosarat...

No hay comentarios:

Publicar un comentario